Peter,

Paul en Sandra,

Gertie, Han,

hartelijk bedankt!

Afscheid vrijwilligers

 

Doordat de fysieke Algemene Ledenvergadering niet door is gegaan hebben we tijdens de donkere dagen in december de betreffende vrijwilligers  thuis bezocht.

 

Als eerste waren we op bezoek bij Gertie Lieshout, jarenlang actief voor Maas en Roer bij de wedstrijdcommissie. Haar laatste functie was voorzitter van het wedstrijdteam en ze verzorgde de regionale als wel de nationale zeilwedstrijden zoals het Yngling evenement, het ONK H-boot evenement welke jaarlijks bij ons georganiseerd worden. Door haar opgewekte instelling en uitstraling waren onze wedstrijden niet alleen een feest op het water, maar ook zeker de after sail.

 

Ook hadden wij een leuke namiddag bij Han Neuteboom, bijna 8 jaar penningmeester van onze vereniging. Een zeer betrouwbare en betrokken bestuurslid die zich met oneindig veel uren enorm heeft ingezet.  Niet alleen de financiën waren in goede handen, ook heeft hij onder andere onze verzekeringen uitgezocht en opgeschoond en een enorme bijdrage geleverd aan de automatisering van de administratie m.b.v. E-captain,  automatische incasso’s zijn verder uitgerold. Door zijn brede kennis en ervaring was hij een goede kracht voor de vereniging.

 

De week erna op weg naar Duitsland, naar Peter van Kann, Ramona en Leonard. Peter is enkele jaren bestuurslid geweest, met de portefeuille Jeugd en Opleidingen. Een betrokken bestuurslid op alle vlakken die op juiste toon ook onze Duitse leden vertegenwoordigde in het bestuur. Omdat hij elk weekend op de haven verblijft wist hij ook heel goed wat er leeft onder de leden. Ook zijn vrouw Ramona was een vaste steun bij het organiseren van evenementen.

 

Vlak voor Kerst naar Paul en Sandra Leemans. Zij hebben gedurende 4 jaar het jeugdzeilen begeleid en het zeilkamp  georganiseerd met alles wat daarbij komt kijken. Paul heeft ook zeil les gegeven aan onze jeugd, iets wat hij komend seizoen ook nog wil blijven doen. Zoon Joris geeft ook instructie, nadat hij door Maas en Roer is opgeleid. De hele familie was dus een vaste en belangrijke kracht voor onze jeugdzeilers.

 

In dit bijzondere seizoen was het goed elkaar te zien en samen een periode af te sluiten.

 

Namens het bestuur en alle leden ontzettend bedankt voor jullie betrokkenheid en inzet voor Maas en Roer.

 

Carmita

 

Peter, Ramona en Leonard van Kann

Sandra en Paul Leemans

Gertie Lieshout

Han en Rian Neuteboom