Hans & Aiga,

heel hartelijk bedankt!

 

 

Afscheidsbrief voor Maas en Roer-leden

 

Beste leden, kennissen en vrienden van ‘Maas&Roer’,

 

Na 19 jaar het mogen uitbaten van het mooie clublokaal van zeilvereniging ‘Maas&Roer’, ‘de Thuishaven’, hebben wij het besluit genomen ermee te stoppen.

Hans mag/gaat eindelijk genieten van zijn welverdiende pensioen!

 

Wij willen jullie allemaal middels deze weg nogmaals bedanken voor mensen die we hebben mogen leren kennen, de vriendschappen die zijn ontstaan en alle verhalen en momenten die ons leven verrijkt hebben.

 

Jullie hebben ons ‘droog’ leren zeilen en laten zien wat echt genieten en lachen is. Wij hebben alle mensen van de vereniging mogen leren kennen en mogen voorzien van een ‘hapje en een drankje’, het valt ons zwaar om afscheid te moeten nemen van jullie. Bedankt dat wij een bijdrage hebben mogen leveren binnen jullie mooie vereniging!

Wij wensen de vereniging en zijn leden het mooiste en beste voor de toekomst, veel wind en mooi weer, om jullie prachtige hobby te mogen blijven uitoefenen!

 

Lieve mensen, bedankt voor al deze mooie jaren en het voelt gek om dit jaar tijdens Corona abrupt te hebben moeten afsluiten.

Wij wensen alle leden een fijne kerst en een gezond 2021 toe!

 

Jullie blijven voor altijd in onze gedachtes!

 

Veel liefs,

Hans & Aiga en al ons personeel die ons in de afgelopen jaren geholpen heeft!

Afscheid van de familie Sterringa

 

Op 31 december eindigt de huurovereenkomst Aiga en Hans en stoppen zij met hun werkzaamheden in ons clubhuis. Zij zijn 19 jaar verbonden geweest aan Maas en Roer.

 

Door hun inzet en wijze van dienstverlening zijn zij een belangrijke schakel geweest in het reilen en zeilen van onze vereniging. Zij hebben bijgedragen aan de gezellige momenten voor de leden en onze gasten op evenement maar vooral was het genieten na een lekker dagje zeilen op het terras of in het clubhuis van een drankje en een hapje, met gezin of vrienden Ons clubhuis is voor ons allen een ontmoetingsplaats waar je de sfeer en cultuur van de vereniging kunt proeven en waar men zich thuis voelt.

Dank Aiga en Hans voor het meewerken aan en faciliteren van deze verenigingskenmerken.

 

Wij wensen jullie veel geluk en gezondheid toe voor de toekomst.

 

Namens leden en bestuur,

 

Joep Mooren

Dankwoord namens het bestuur