Sailing La Vagebonde

 

Zet koers naar het mooiste eiland ter wereld. Een paar dagen relaxen, wat speervissen, fruit zoeken op een onbewoond eiland. En weer verder, dit keer naar New-York. Nee geen droom… dit is het leven van Riley en Elayna met hun boot ‘La Vagebonde’.  Het stel zeilt de wereld rond en heeft bijna 90.000 zeemijlen in het logboek staan.

 

Ik ben betoverd door hun verhalen, van zwemmen tussen haaien tot aan unieke ervaringen met  ‘locals’ op een afgelegen eiland. Geweldig! Zou jij het kunnen? Het is een prachtige manier van leven, tegelijk hard werken met de nodige uitdagingen. Storm, averij, piraten, altijd op je zelf aangewezen zijn. Toch echt iets anders dan een paar weken zomervakantie.

 

Elayna`s grootste project is het maken van video`s. Ze begon ermee voor familie en vrienden. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een Youtube kanaal met bijna 1.2 miljoen volgers. Niet voor het geld, grote sponsoren krijgen keer op keer ‘NEE’ te horen. Zo behouden ze de vrijheid om te gaan en staan waar het hen uitkomt. Het Youtube kanaal, merchandise en een crowdfunding platform biedt ze voldoende om van rond te komen.

 

Bekijk de video:

Veel plezier op het water.

 

Groetjes,

 

Emiel

   de column

      van

emiel