110 jarig jubileum

Sail & Fun festivalweekend

Onze vereniging is de oudste Watersportvereniging van Zuid-Nederland! Dit jaar is het 110 jaar geleden dat Maas en Roer werd opgericht. Nog steeds zijn wij een vitale en actieve club met een mooie haven en veel evenementen.

 

En dit heuglijke nieuws willen wij graag met jullie delen. Om dit te vieren organiseren we op 29 en 30 juni een groots Sail & Fun festivalweekend met een diversiteit aan activiteiten die plaats zullen gaan vinden in een grote tent die nabij het Havenhuis wordt geplaatst. Zaterdag 29 juni is er een avond die wordt verzorgt voor en door leden. Het idee is om een Maas en Roer 'Got Talent' te houden. Jullie worden uitgenodigd om iets te presenteren in de tent met jouw bemanningsleden, steigergenoten, gezin of solo. Dit kan in de vorm van muziek, iets zingen, vertellen of iets voor te dragen. Elke onderwerp of ingeving is welkom. Om niet de eerste te zijn die avond speelt de coverband 'Funhouse' bij aanvang van de avond en tussen de voordrachten door. Voor het eten wordt ook gezorgd, de hele avond staat de barbecue aan waarop diverse lekkernijen bereid zullen worden.

 

Zondag 30 juni is er een uitgebreide watersportmarkt met tal van kraampjes, waar ook leden spullen mogen verkopen. Verkopen en kopen maakt hongerig, dus er zal een foodtruck "My Risotto" staan met o.a. champagne om op het jubileum te proosten. Verder zijn er wedstrijdjes met een SUP en kano en een demonstratie van onze eigen nieuwe radiografische zeilclub. Voor de kinderen is er een springkussen en voor de volwassenen speelt de band 'Presto Pronto' uit Roermond in de feesttent. Uiteraard zijn introducés van harte welkom om er gezamenlijk een mooi weekend van te maken.

 

We zijn een vereniging met een mooie geschiedenis, waarbij in al die jaren door de leden zelf tal van evenementen zijn georganiseerd. Dit geldt ook voor dit Sail & Fun festivalweekend. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling, dus hulp en aanvullende ideeën zijn van harte welkom. Wij willen jullie vragen je schip te versieren en ’s avonds te verlichten om er een echt feestelijke haven van te maken waar we met z’n allen trots op zijn. Ook hulp is tijdens het weekend zelf noodzakelijk. Neem hiervoor contact op met evenement@maasenroer.nl

 

 

Tot ziens in de haven & 29 en 30 juni tijdens het Sail & Fun festivalweekend!

 

Groet,

Carmita Udo