PR, communicatie

en evenementen

Op zondag 26 juni organiseren we een watersportmarkt van 10.00 tot 17.00 uur. Heeft u watersportspullen die u wilt verkopen reserveer dan een kraam. Voor leden is dit gratis. Ook zal de markt dit jaar een mix zijn van gebruikte en nieuwe artikelen. Als u  zelf niet op de markt staat is het ook gezellig om te komen kijken en kopen. We hebben verschillende standhouders, muziek en gezelligheid.

 

Aanmelden voor een kraam kunt u doen via: markt.maasenroer.nl

Watersportmarkt

Zomerfeest

Dit jaar organiseren we voor de tweede keer het Zomerfeest.

Wij gaan u deze keer meenemen op een boottocht in Caribische sferen. Het thema dit jaar is Caribbean, zon, zomer en flip flops. We zouden het erg fijn vinden als u zich in die stijl kleedt. Dat kan van alles zijn, een pareo, een panamahoed, grote zonnebril, dat waar je je lekker in voelt.

Wij vragen een bijdrage van 10 euro per persoon.

Deze 10 euro zullen wij per incasso ongeveer 1 week voor het feest van uw rekening afboeken.

 

Wij zullen zorgen voor een DJ, swingende muziek en lekkere hapjes.

Bij het inschepen krijgt u van ons 5 consumptiebonnen. Eventuele verdere drankjes zijn voor eigen rekening.

Wij zullen tussen 19.15 en 19.30 uur verzamelen op de parkeerplaats van Maas en Roer, waarna we met z’n allen richting Hermus lopen om daar aan boord van de Zuidplas te gaan. We vertrekken om 20.00 uur en zullen om 24.00 uur weer aanmeren.

 

Wij verwachten dat het een super leuk feest wordt maar de plaatsen zijn beperkt en wij willen u daarom vragen om zich tijdig aan te melden. Het zou jammer zijn als u mee wilt dat de boot al vol is.

Aanmelden: evenement@maasenroer.nl

Wilt u graag eens naar de stad of de omgeving verkennen? Bij Lucas, de havenmeester, kunt u terecht voor het huren van een fiets. De kosten hiervoor zijn € 2,50 per dag.

Verhuur havenfietsen

Ideeën, suggesties of tips?

Heeft u ideeën, suggesties, tips, iets te melden met betrekking tot evenementen of activiteiten van onze vereniging, laat het mij dan weten.

 

Ik ben bereikbaar per mail evenement@maasenroer.nl.

 

Alvast bedankt voor uw reactie,

Carmita Udo