Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.
Beschermvrouwe: HKH Prinses Margriet.
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.
Beschermvrouwe: HKH Prinses Margriet.

Gezocht: Teamspelers met liefde voor watersport en ambitie voor Bestuurswerk

In verband met het ontbreken van 2 bestuursleden zijn wij op zoek naar nieuwe teamleden. Wij zoeken watersporters die vanuit hun ervaring weten welke plezier en welke uitdaging een actief lid tegenkomt binnen de vereniging en dit te kunnen vertalen naar bestuurlijke vraagstukken.

Wij verwelkomen graag nieuwe bestuursleden die zich willen inzetten voor onze bloeiende vereniging die inmiddels 111 jaar bestaat, een eigen haven, terrein en gebouwen bezit en waar ruim 1000 leden en gezinsleden genieten van de watersport.

Het bestuur team werkt collegiaal samen. Dossiers en werkzaamheden worden verdeeld op basis van affiniteit en ervaring. Het team vergadert structureel elke maand en bespreekt tussendoor zaken ofwel mondeling of online. Dit laatste maakt het makkelijker en flexibeler voor vrijwilligers tijd vrij te maken.

We zijn op zoek naar bestuursleden die affiniteit hebben met Jeugd, wedstrijden of communicatie/PR.

De tijdsbesteding van bestuursleden wisselt en is afhankelijk van de tijd die men beschikbaar heeft en het aandachtsgebied waar je mee aan de slag gaat. Als je belangstelling hebt voor deze vrijwillige functie dan bespreken we graag met je welke tijd je beschikbaar hebt en welke rol en activiteiten daar het beste bij passen.

Voor grotere projecten werken we nauw samen met leden die op basis van hun deskundigheid mede inhoud en vormgeven aan deze projecten. Daarmee wordt de betrokkenheid en de inzet van de leden bevorderd en de bestuurstaak ontlast. De omvang en complexiteit van de operationele vraagstukken van vereniging M&R vragen naar de toekomst toe, meer actieve leden die zich vrijwillig willen inzetten voor onze vereniging.

Als bestuurslid geef je mee vorm en inhoud aan deze doorontwikkeling voor de toekomst.

Van bestuursleden wordt verwacht dat zij contacten onderhouden met de leden om het eigene van een vereniging te verbinden met de bestuurlijke taken.

M&R heeft als doelstelling het bevorderen van de watersport in zijn algemeenheid en de zeilsport in het bijzonder.

Wat we bieden en jouw reactie

Een vrijwillige functie waarin je vanuit een professionele omgeving van betekenis kunt zijn voor de watersport bij jouw vereniging. Een functie waarin je komt brengen en zelf ook ervaring mag opdoen in een bestuurlijke rol.

Als je belangstelling hebt om onderdeel te worden van het enthousiaste bestuur team, als je vragen hebt of als je een keer wilt praten met een van onze bestuursleden, dan nodigen we je van harte uit om te reageren en zien we je reactie graag tegemoet door een mail te sturen aan bestuur@maasenroer.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Joep Mooren 06-53 93 26 63.

X