Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.
Beschermvrouwe: HKH Prinses Margriet.
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.
Beschermvrouwe: HKH Prinses Margriet.

Je bent van harte welkom op de reislezing op vrijdag 24 maart 2023, 19.00 uur, in het clubrestaurant “Thuishaven” over het laatste deel van onze blauwwaterreis naar de Middellandse Zee met het zeiljacht SY BLAUBÄR.

We zullen verslag doen van onze zeiltocht van Zuid-Frankrijk via Corsica naar de mooiste kusten van Italië op Sardinië, Sicilië, de vulkanische eilanden van Odysseus, de Amalfikust, Capri, Ischia en de Pontijnse eilanden.

In een tweede deel van de lezing op 14 april 2023, 19.00 uur, doen we dan verslag van onze onverwacht moeilijke terugreis via de Franse rivieren en kanalen terug naar Roermond.

In de lezing zullen geanimeerde diavoorstellingen worden getoond van landschappelijke indrukken, culturele hoogtepunten en enkele spannende belevenissen. Zoals gebruikelijk is er een korte inleiding over navigatie, “land en volk”, regionale bijzonderheden en het weer op beide trajecten.

Deze avonden zullen weer te kort zijn om alle episodes van de reis te behandelen, en iedereen die nog geïnteresseerd is, is welkom om zijn vragen te stellen aan de bar.

Wij kijken uit naar je actieve deelname

Thomas & Doris Cont
SY BLAUBÄR

X