Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.
Beschermvrouwe: HKH Prinses Margriet.
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.
Beschermvrouwe: HKH Prinses Margriet.

Je hebt het vast al op de Algemene Ledenvergadering (ALV) voorbij zien komen: we gaan een aantal procedures aanpassen, zodat je diverse zaken makkelijker zelf online kunt regelen.

Hierdoor wordt het zowel voor onze leden als voor ons duidelijker en efficiënter, en verkleinen we de kans op fouten.

Wat gaat er veranderen?

Binnenkort krijg je toegang tot een persoonlijke inlog, waarmee je toegang krijgt tot een beveiligde portal. Deze portal biedt een helder overzicht van alle relevante informatie voor jou. Hier kun je je persoonlijke gegevens en facturen inzien. Ook is het mogelijk om via de portal bijvoorbeeld de kraan te reserveren en je aan te melden voor zeilwedstrijden. Bovendien vind je er belangrijke documenten van onze vereniging, zoals de notulen van de ALV. Heb je items die je wilt verkopen? Ook dit kun je eenvoudig regelen via de portal.

Wat betekent dit voor jou?

We zullen je binnenkort een e-mail sturen met je persoonlijke inloggegevens. Via het inlogveld op de website van Maas en Roer kun je inloggen op jouw persoonlijke portal. We zullen je dan nog een duidelijke beschrijving geven hoe dit gaat.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de portal operationeel te hebben voor de start van het seizoen. We streven ernaar om dit uiterlijk op 1 maart gereed te hebben. Vanaf dat moment kun je ook reserveringen maken voor de kraan.

X