Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.
Beschermvrouwe: HKH Prinses Margriet.
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.
Beschermvrouwe: HKH Prinses Margriet.

Hans van den Toren ontvangt zilveren speld voor zijn grote inzet

Na de kajuitwedstrijd op zaterdag 7 mei j.l. heeft Hans van den Toren een zilveren speld voor zijn verdiensten van Maas en Roer ontvangen.

7 mei was de eerste kajuitzeilboot wedstrijd die in het seizoen ’22 plaatsvond en dat was een prima gelegenheid om Hans te bedanken voor zijn inzet voor het organiseren van de wedstrijden.

Hans nam 25 jaar geleden het initiatief om samen met zustervereniging Hertha een kajuitzeilbootwedstrijd te organiseren. 

Door zijn persoonlijke aansporing van leden bij Maas en Roer is dit inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement waarbij diverse type kajuitzeiljachten van verschillende verenigingen een vriendschappelijke wedstrijd varen.

Hans heeft als klassenvoogd laten zien hoe belangrijk de rol van kartrekker is om zo zeilers bij elkaar te brengen.  

Het plezier van wedstrijdvaren ervaren en na afloop in een heel ontspannen sfeer met elkaar een drankje te drinken draagt bij aan het verenigingsleven. Daarbij is dit evenement een voorbeeld van de mooie samenwerking tussen twee verenigingen.

Het feit dat dit al 25 jaar op deze manier plaatsvindt, verdient extra aandacht. Daarom heeft het bestuur van Maas en Roer te midden van de deelnemers Hans de zilveren speld van verdiensten uitgereikt.

Namens alle leden van Maas en Roer én Hertha: dank je wel Hans voor al je inspanningen en jouw persoonlijke engagement.

X