Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.
Beschermvrouwe: HKH Prinses Margriet.
Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.
Beschermvrouwe: HKH Prinses Margriet.

De Vier Windstreken

Winteractiviteit

Recreatief biljarten bij Maas en Roer

De recreatieve biljartclub “De Vier Windstreken” is een biljartclub die door enkele enthousiaste leden is opgestart om in de winter gezellig in ons clubhuis samen te komen en een potje te biljarten.

Recreatief biljarten is een winteractiviteit die sinds 1998 bij Maas en Roer gedaan wordt.

Het recreatieve biljarten is begonnen nadat Maas en Roer na het overlijden van Ruud Bakker het biljart uit erfenis geschonken heeft gekregen.
In de beginjaren deden er zo’n 15-20 man mee, waarvan sommige voor het eerste een queue vasthielden. Enkele van hen doen nog steeds mee.

Iedereen kan/mag meedoen, momenteel hebben we zelfs mensen van buiten Maas en Roer, waaronder de voorzitter van de biljartclub Avanti.

Dus iedereen die mee wilt doen is welkom, of je nou NL, D, B bent, als je een queue vast kunt houden en gezellig mee wilt doen ben je welkom. Wij bieden starters/beginners zelfs een geheel ongedwongen “gedegen” training.

Lekker kletsen/ouwehoeren over schepen, zeilen, Maas en Roer en wat er verder ter tafel komt. En dat tijdens een potje biljarten met soms een serieuze pot er tussen. Want het is en blijft een cafésport, dus rumoer “moet”.

Ongedwongen en vrij om te gaan en doen zoals je wilt, geen verplichtingen behalve zorgen dat de wedstrijden op het eind allemaal gespeeld zijn.
Als afsluiter hebben we de week voor “bezem in de mast” een volledig verzorgde finaledag met hapjes en drankjes (drank op eigen kosten😉). 
En dat alles voor de minimale bijdrage van nog geen € 10 pp.

Het is echt een gezelligheidsclubje om de wintermaanden door te komen.

Dus wil je gedurende de wintermaanden toch nog bij Maas en Roer actief zijn meldt je dan aan.

X